Fifat 1 Posted January 8 Report Share Posted January 8 Witaj u偶ytkowniku! Szukasz miejsca do rozm贸w ze znajomi, grania w gry lub gdzie mi艂o sp臋dzisz czas? Idealnie trafi艂e艣!聽 聽 O to, co oferujemy: 聽 Licencje AAL (128 slot贸w).聽 Polsk膮 lokalizacj臋 聽serwera dzi臋ki czemu utrzymuje si臋 niski ping oraz stabilne 艂膮cz臋 wi臋c masz pewno艣膰, 偶e nie wywali ci臋 w 聽najwa偶niejszym momencie.聽 Automatyzacj臋, wi臋c aby otrzyma膰 kana艂 prywatny oraz range Zarejestrowany lub Zarejestrowana, musisz odwiedzi膰 odpowiedni Kana艂.聽 Music Boty, kt贸re umilaj膮 czas sp臋dzany na serwerze.聽 Do艣wiadczon膮 i pomocn膮 Administracj臋 Kana艂y Publiczne, Kana艂y Prywatne oraz kana艂y VIP (od 5 os贸b) i DIAMOND (od 10 os贸b).聽 Czytelny oraz przejrzysty styl TeamSpeaka 聽 Je艣li szukasz miejsca dla swojej dru偶yny lub chcesz podj膮膰 wsp贸艂prac臋 napisz do nas prywatna wiadomo艣膰 lub wejd藕 na Centrum Pomocy na TeamSpeaku. Jeste艣my otwarci na wszelkie wsp贸艂prac臋! 聽 聽 IP: ts3dreams.pl聽 Administracja ts3dreams.pl Link to post Share on other sites
W艂a艣ciciel wredna. 20295 Posted January 9 W艂a艣ciciel Report Share Posted January 9 Fajna ta prezentacja, taka skradziona i nieoryginalna.聽 WebX 1 聽 Link to post Share on other sites
Kajvo 0 Posted January 9 Report Share Posted January 9 2 godziny temu, wredna. napisa艂: Fajna ta prezentacja, taka skradziona i nieoryginalna.聽 Od kogo zosta艂a zer偶ni臋ta prezentacja? Pytam tak z ciekawo艣ci. Link to post Share on other sites
Fifat 1 Posted January 10 Author Report Share Posted January 10 (edited) W dniu 9.01.2021 o 16:00, wredna. napisa艂: Fajna ta prezentacja, taka skradziona i nieoryginalna.聽 Od kogo skradziona skoro pisa艂em to sam i dodawa艂em to wcze艣niej, tak偶e pozdrawiam a co do kradni臋cia to radz臋 zapozna膰 si臋 z tym Podje*** ode mnie pozdrawiam ^^ 聽 P.S. pisz臋 nowy temat bo nie mog臋 edytowa膰聽 Edited January 10 by Fifat wredna. 1 Link to post Share on other sites
W艂a艣ciciel wredna. 20295 Posted January 10 W艂a艣ciciel Report Share Posted January 10 @Fifat聽poka偶 grafik臋, kt贸ra rzekomo by艂a taka sama jak ta. B) 聽 Link to post Share on other sites
Fifat 1 Posted January 10 Author Report Share Posted January 10 @ wredna. Prosz臋 bardzo B)聽 Zdj臋cie skopiowane z fb bo nie jestem ju偶 na kompie, lecz je艣li trzeba wy艣l臋 zdjecie z dysku聽 Link to post Share on other sites
W艂a艣ciciel wredna. 20295 Posted January 11 W艂a艣ciciel Report Share Posted January 11 I dlaczego jest to niby skradzione? Plama nie jest taka sama, ikony oraz tekst r贸wnie偶. A Twoja prezentacja jest 1:1 taka sama. 聽 Link to post Share on other sites
Fifat 1 Posted January 11 Author Report Share Posted January 11 Ciekawe, 偶e grafika reklamuj膮ca twojego ts powsta艂a dzie艅 po tym jak doda艂em swoj膮 grafik臋, a plama jest inna bo ta osobna nie mog艂a zrobi膰 takiej samej, a co do prezentacji to pisa艂em j膮 sam, doda艂em nawet post z t膮 prezentacj膮 18 sierpnia 2020. Niema jak to czepia膰 si臋 do prezentacji i zlewaj膮c grafik臋 kt贸ra zosta艂a zaje****, i pisa膰 "聽Plama nie jest taka sama, ikony oraz tekst r贸wnie偶", po samym tek艣cie wida膰 ze jest wi臋kszo艣膰 podobne, nie by艂o psd wiec, by艂o trzeba jako艣 sobie聽radzi膰. Pozdrawiam 聽 Link to post Share on other sites
Angel 195 Posted January 11 Report Share Posted January 11 no w sumie to nieby艂o by nic z艂ego w tym, je偶eli przyznaliby艣cie si臋 do wzorowania si臋 na grafice, a to, 偶e kto艣 to robi艂 to chyba nie jest przest臋pstwem聽 Link to post Share on other sites
W艂a艣ciciel wredna. 20295 Posted January 11 W艂a艣ciciel Report Share Posted January 11 4 godziny temu, Fifat napisa艂: Ciekawe, 偶e grafika reklamuj膮ca twojego ts powsta艂a dzie艅 po tym jak doda艂em swoj膮 grafik臋, a plama jest inna bo ta osobna nie mog艂a zrobi膰 takiej samej, a co do prezentacji to pisa艂em j膮 sam, doda艂em nawet post z t膮 prezentacj膮 18 sierpnia 2020. Niema jak to czepia膰 si臋 do prezentacji i zlewaj膮c grafik臋 kt贸ra zosta艂a zaje****, i pisa膰 "聽Plama nie jest taka sama, ikony oraz tekst r贸wnie偶", po samym tek艣cie wida膰 ze jest wi臋kszo艣膰 podobne, nie by艂o psd wiec, by艂o trzeba jako艣 sobie聽radzi膰. Pozdrawiam 聽 Grafika nie by艂a zrobiona na moje polecenie i tak samo nie by艂a wrzucana na moje polecenie. 聽 26 minut temu, Angel napisa艂: no w sumie to nieby艂o by nic z艂ego w tym, je偶eli przyznaliby艣cie si臋 do wzorowania si臋 na grafice, a to, 偶e kto艣 to robi艂 to chyba nie jest przest臋pstwem聽 聽 Tu si臋 pojawia problem - nie ja j膮 wrzuca艂am, nie by艂a robiona na moje zlecenie i nie m贸wi艂am 偶eby j膮 wrzuca膰. Dlatego nie przyznam si臋 do wzorowania, bo nic takiego nie by艂o + takich grafik i takiego stylu jest miliony na forach do pobrania, grafika nie jest 1:1, a prezentacja tutaj ju偶 tak. ^^ 聽 Link to post Share on other sites
Recommended Posts