GIomexo 0 Posted December 22, 2020 Report Share Posted December 22, 2020 Witam, mam problem z niedziałającym skrótem przełączania wyciszenia mikrofonu, sprawdzając np. push-to-talk wszystko działa jak należy. Robiłem reinstall ts3, uruchamiałem jako administrator, usuwałem skróty i dodawałem je jeszcze raz lecz nie przyniosło to żadnych skutków. Zastanawia mnie też to z jakiego powodu, po dodaniu skrótu klawiszowego w nawiasach pokazuję się pobieranie. Link to post Share on other sites
Angel 192 Posted December 22, 2020 Report Share Posted December 22, 2020 (edited) Tak się składa,że mam na dokładnie tym samym przycisku wyciszenie. A "Pobieranie" bierze się z trochę błędnego tłumaczenia 4. przycisku myszki z angielskiego. jeżeli masz tak to ustawione to nie wiem jakim cudem może Ci to nie działać, bo u mnie przy 2 różnych myszkach działało normalnie edit ewentualnie kwestia tego, czy korzystasz z profilu, w którym masz ten przycisk zapisany, bo widzę, że masz dwa: w zsynchronizowanych i lokalnych, zmień sobie nazwę tego profilu klikając 2 razy w niego w opcjach i przy połączeniu wybierz "Więcej" a potem rozwiń opcję profilu skrótów i sprawdź czy masz wybrany ten, w którym masz mutowanie: ewentualnie będąc na serwerze możesz zmienić też profil w ten sposób: Edited December 22, 2020 by Angel Link to post Share on other sites
kingorbit 180 Posted January 2 Report Share Posted January 2 "They hate me because they can't beat me" Link to post Share on other sites
Recommended Posts