Heda 1 Posted December 14, 2020 Report Share Posted December 14, 2020 Witam! Od piątku zmagam się z danym problemem: Chcąc połączyć się z serwerem wyskakuje dany błąd. Na inne serwery mogę wejść bez problemu a występuje on tylko na tym jednym. Próbowałam połączyć się z innego komputera, jednak efekt jest ten sam i dana próba była nie udana. Zarówno spróbowałam połączyć komputery pod inną sieć internetową, jednak nadal problem nie ustawał. Tak jak czytałam na forach porady odnośnie zmiany daty to informuję, iż niestety też to nie zadziałało. Odinstalowanie i zainstalowanie też nie pomogło. Aktualizacje robione były na bieżąco. Pierwszy raz zmagam się z takim problemem i nie mam bladego pojęcia czym jest to spowodowane na dwóch innych urządzeniach komputerowych pod inną siecią. (jeśli chodzi o usługodawce internetu jest to orange a osoby z tą samą siecią mogą połączyć się z serwerem bez problemu) Zaznaczę fakt, iż innym serwer działa płynnie i nie spotkali się oni z takim błędem. Jedna osoba miała taki błąd, ale jej udało się połączyć dzięki IP oraz przez port serwera. <-- u mnie to nie zadziałało Nie zostałam też zbanowana na tym serwerze. Proszę o pomoc! (przeglądałam forum i w większości tematy z tym problemem były zamykane poprzez brak aktywności i nie spotkałam tematu, gdzie sprawa została rozwiązana do końca) Link to post Share on other sites
Właściciel wredna. 20099 Posted December 14, 2020 Właściciel Report Share Posted December 14, 2020 Synchronizuj godzinę i datę w komputerze tak z 4 razy i próbuj się połączyć z serwerem. nervi 1 Link to post Share on other sites
Heda 1 Posted December 14, 2020 Author Report Share Posted December 14, 2020 Niestety nadal bez skutku wredna. 1 Link to post Share on other sites
Heda 1 Posted December 14, 2020 Author Report Share Posted December 14, 2020 Jeśli kogoś to naprowadzi na rozwiązanie problemu to w logach podczas próby połączenia wyskakuje to: 2020-12-14 11:17:15 ClientUI Info Initiating connection: (WYKASOWAŁAM IP JAK COŚ) 2020-12-14 11:17:16 ClientUI Info Connect status: Connecting 2020-12-14 11:17:21 ClientUI Info Connect status: Disconnected 2020-12-14 11:17:21 ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0 Link to post Share on other sites
.∂ιχχ 101 Posted December 14, 2020 Report Share Posted December 14, 2020 Polecam ci skontaktować się z właścicielem lub administracją owego serwera przez fanpage czy ich stronę, możliwe że twoje IP zostało zablokowane przez jakieś reguły firewall które stosuje hosting, sam ostatnio miałem takie przypadki na swoim serwerze. Link to post Share on other sites
Heda 1 Posted December 14, 2020 Author Report Share Posted December 14, 2020 Nawet jeśli zostałoby zablokowane IP to mogłabym wejść na dany serwer z innego komputera pod inną siecią, a nie mogę tego zrobić, gdyż próbowałam. Kontaktowałam się z administracją i nie wiedzą o co może chodzić. Poproszę ich, aby skontaktowali się z usługodawcą na którym postawili serwer. Link to post Share on other sites
Recommended Posts