Kiloposzlo 2 Posted November 3, 2020 Report Share Posted November 3, 2020 cześć jak w tytule mam problem bot niby się łączy z serwerem ale go niema niewiem czy to leży po stronie bazy mysql mam podpiętą z proserwery tylko czy dobrze hosta mam wpisanego zalecają korzystać z localhost próbowałem / ip maszyny z proserwery i z strony na której jest baza mam zainstalowane php 7.2 na VPS :> GBOT 2.5 :> Stworzony przez Gold122 :> SUCCESS: Poprawnie połączono z serwerem :> SUCCESS: Poprawnie ustawiono nazwe na Pracowniczek :> SUCCESS: Poprawnie wszedlem na kanal o id 35 PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/debian/bot/functions/First/adminList.php on line 23 PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/debian/bot/functions/First/adminList.php on line 23 PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/debian/bot/functions/First/adminList.php on line 23 PHP Fatal error: Uncaught Error: Undefined class constant 'MYSQL_ATTR_INIT_COMMAND' in /home/debian/bot/core.php:80 Stack trace: #0 {main} Link to post Share on other sites
Angel 192 Posted November 3, 2020 Report Share Posted November 3, 2020 (edited) Masz zainstalowany pakiet php7.2-mysql ? jeśli nie to wpisz w linii poleceń apt install php7.2-mysql edit: poza tym, sugerowałbym przejście na jakąś inną,a stabilną aplikację automatyzującą, np. qBot https://github.com/stalkerlifehack/qBot-your-TeamSpeak-automation Edited November 3, 2020 by Angel Kiloposzlo and Stalker 2 Link to post Share on other sites
kingorbit 180 Posted December 13, 2020 Report Share Posted December 13, 2020 "They hate me because they can't beat me" Link to post Share on other sites
Recommended Posts