auuuuuuuuuuuru 0 Posted August 21, 2020 Report Share Posted August 21, 2020 (edited) X Edited August 22, 2020 by wredna. Usunięcie Link to post Share on other sites
Iwannabepro 81 Posted August 22, 2020 Report Share Posted August 22, 2020 O matko, straszne. Widziałem już ten temat i proszę ludzi z tsforum, żeby sobie oszczędzili czasu i nie spamili mi o tym - nie rusza mnie fakt, że piwniczaki nie mają co robić i ingerują w inne serwery zamiast zająć się swoimi lub czymś co przynajmniej przyniesie im jakiś zysk. Jeśli dla Was osiągnięciem jest psuć serwery teamspeakowe to jestem pod wrażeniem. Reasumując - super, że wrzuciliście IP ponad 100 tysięcy naszych użytkowników, ale kto o zdrowych zmysłach te adresy wykorzysta? Taki adres IP równie dobrze może uzyskać każdy, wystarczy chcieć. W dzisiejszych czasach wchodząc na stronę internetową właściciel ma takie dane o nas jakie tylko chce. Skończcie robić z tego jakieś wielkie halo. Nie korzystam już z teamspeaka, serwer zostawiłem tylko i wyłącznie z sentymentu. Pozdrawiam :) IP : DobreWafle.pl & Iwannabepro.com Link to post Share on other sites
Właściciel wredna. 20084 Posted August 22, 2020 Właściciel Report Share Posted August 22, 2020 Usunięcie linku. Link to post Share on other sites
Właściciel wredna. 20084 Posted August 22, 2020 Właściciel Report Share Posted August 22, 2020 Link to post Share on other sites
Recommended Posts