ProBaton 19 Posted August 1, 2020 Report Share Posted August 1, 2020 (edited) Witam, mam pytanko czy jest jeszcze jakaś możliwość pozyskania licencji non-profit bądź takiej za którą po prostu się nie płaci? Chciałem po długim czasie otworzyć na nowo serwer,ale z tego co słyszałem licencja non-profit została wycofana a nie uśmiecha mi się płacić 500zł, żeby trzymać 100 osób na serwerze Edited October 27, 2020 by MLK. Link to post Share on other sites
Jendrek 752 Posted August 1, 2020 Report Share Posted August 1, 2020 Załatw se sponsorowaną x Link to post Share on other sites
vosco 1 Posted August 1, 2020 Report Share Posted August 1, 2020 (edited) 1 godzinę temu, Jendrek napisał: Załatw se sponsorowaną "se" Niepoprawna pisownia, jest to nieakcentowana forma celownika słowa „se”. Forma potoczna, używana głównie w języku mówionym, używana w wersji pisanej przez idiotów. Edited August 1, 2020 by vosco Link to post Share on other sites
ProBaton 19 Posted August 1, 2020 Author Report Share Posted August 1, 2020 2 godziny temu, Jendrek napisał: Załatw se sponsorowaną Czyli? Mógłbyś nakierować w jaki sposób? Link to post Share on other sites
kingorbit 180 Posted August 2, 2020 Report Share Posted August 2, 2020 14 godzin temu, ProBaton napisał: Czyli? Mógłbyś nakierować w jaki sposób? https://teamspeak.com/en/sponsorship/#apply Tutaj możesz złożyć aplikacje na licencję. Szansę małe ale możesz spróbować. "They hate me because they can't beat me" Link to post Share on other sites
Recommended Posts