MXDesign 20 Posted May 5, 2020 Report Share Posted May 5, 2020 (edited) Cześć. Przychodzę do was z zapytanie odnośnie aktualnego kryzysu hostingów i ich problemów z atakami ddos. Poszukuje hostingu, który spełni moje oczekiwania i pozwoli na normalne hostowanie bez jakikolwiek problemów z atakami. Oczywiście wiem, że mogą być takie ale nie żeby ich nie było tak często. W tej chwili stoję na net-speak i są ciągle problemy z atakami. Generalnie nawet widzę na innych serwerach z HT. Pozdrawiam. Edited May 5, 2020 by MXDesign Link to post Share on other sites
xAgresywny 1855 Posted May 5, 2020 Report Share Posted May 5, 2020 Ja obecnie stoję na Net-Speak.pl (VoiceVPS PL (HT)) nie mam większych problemow z działaniem. y0ung 1 TeamSpeak3: XTS3.EU Link to post Share on other sites
y0ung 7 Posted May 5, 2020 Report Share Posted May 5, 2020 ja rowniez netspeak Voicevps i jest git xAgresywny 1 Link to post Share on other sites
Patryk. 221 Posted June 8, 2020 Report Share Posted June 8, 2020 BlazingFast.io - mają własne DC i poprawili się co nie co na lepsze. Link to post Share on other sites
Jendrek 752 Posted June 8, 2020 Report Share Posted June 8, 2020 securebizneshost.eu - najlepszy jak i zarazem najtańszy hosting + jeżeli posiadasz zakupioną usługę na jakimś innym hostingu to po pokazaniu faktury otrzymasz na taki sam okres usługę xAgresywny 1 x Link to post Share on other sites
Maniura 15 Posted June 9, 2020 Report Share Posted June 9, 2020 Net-Speak.pl "VoiceVPS PL (HT)" nie mam większych problemow z działaniem. Support szybko odpisuje, + maja panel do zarządzania serwerem co jest fajna opcja Link to post Share on other sites
Mentis 483 Posted September 6, 2020 Report Share Posted September 6, 2020 "W internecie nie ma ludzi starszych i młodszych, w internecie są ludzie głupsi i mądrzejsi" Link to post Share on other sites
Recommended Posts