milypaN_ 1 Posted May 3, 2020 Report Share Posted May 3, 2020 Witam. Z tej strony założyciel gildi WOLF. Po tym jak przez rok nie miałem czasu ani możliwości grania w gry, utrzymanie gildi nie szło zbyt dobrze. Dlatego też przy 40 zgromadzonych osobach gildia ta się niestety rozpadła...Ale z powodu ciężkiej sytuacji na świecie w mojej podświadomości pojawiła się myśl powrotu do mojej kochanej społeczności minecraftowej. Ruszyliśmy z wielkim zaangażowaniem na serwery i staramy się zebrać bardzo fajna i miła gildie. Jest nas aktualnie 10 osób, a więc zapraszam was bardzo serdecznie na rekrutacje, która jest otwarta dla każdego! Pamiętajcie gramy 4fun ! IP TeamSpeak'a: hitspeak.pl Jendrek 1 Link to post Share on other sites
Jendrek 752 Posted May 3, 2020 Report Share Posted May 3, 2020 Polecam gildyjkę, miła atmosfera i ogarnięta liderówka milypaN_ 1 x Link to post Share on other sites
xAgresywny 1871 Posted July 24, 2020 Report Share Posted July 24, 2020 Spoiler Tematy osób, które są nieaktywne od minimum 31 dni, bądź zostały zablokowane zostają przeniesione do działu "archiwum", w celu ponownej reklamy autor tematu zobowiązany jest napisać wiadomość prywatną do moderacji forum. (Administracja: https://tsforum.pl/administracja/) TeamSpeak3: XTS3.EU Link to post Share on other sites
Recommended Posts