Właściciel wredna. 20280 Posted May 3, 2020 Właściciel Report Share Posted May 3, 2020 Jako, że żadna z osób, które rzucają jakieś tam oskarżenia nie chce wrzucić mojej odpowiedzi to podrzucę ją tutaj. I jeszcze jedno Paweł - weź się lepiej zajmij swoim życiem, bo już nudne się to robi. Wszystkie osoby, którym tam teraz potakiwałeś jechały po Tobie i jadą po Tobie w dalszym ciągu. Nikogo nie obchodzi gdy skręcasz na rondzie. Nie mam łatki oszustki, bo nikogo w życiu nie oszukalam. Licencja jest zakupiona tak jak kubki. To, że Ty wydajesz pieniądze na to by mieć partnerów i kolegów nie oznacza, że ja wydaje pieniądze na maka co chwile. Zresztą nie obrażając Ciebie to Ty wyglądasz jakbyś codziennie siedział w maku. A i tak btw. co do opinii Matiego na temat, że ja mu napisałam przekleństwo na czacie - myśle, że każdy by się zdenerwował gdyby tłumaczył przez godzinę komuś, że nie ma wpływu na coś, a on dalej usilnie by próbował zawracać Ci dupsko. Nie mówiąc o tym, że przychodził przez tydzień i codziennie do mnie pisał. Od xxx czasu jest tłumaczone, że nie mam nic wspólnego z projektem Dominika i nie mam wpływu na czas oczekiwania jego pomocy, ale dzieciak dalej nie rozumie. Jak znajdzie się jakaś osoba to może zrobić ss wiadomości stąd i tam wkleić chociaż zapewne i tak zostanie usunięta. Z fartem. kingorbit, Jendrek, Everstay and 2 others 4 1 Link to post Share on other sites
Właściciel wredna. 20280 Posted May 6, 2020 Author Właściciel Report Share Posted May 6, 2020 Tym zakończę ten temat. Link to post Share on other sites
Właściciel wredna. 20280 Posted May 6, 2020 Author Właściciel Report Share Posted May 6, 2020 Link to post Share on other sites
Recommended Posts