Nielegalny 0 Posted April 24, 2020 Report Share Posted April 24, 2020 Serdecznie zapraszamy! Adres:Tsowo.pl Slotów:128 Link to post Share on other sites
Tamaryn 0 Posted April 25, 2020 Report Share Posted April 25, 2020 (edited) nie polecam, po napisaniu do administratora nagle dostałem bana <23:14:11> You were banned permanently from the server by "Nielegalny" (Wyzywanie administratora) na serwerze więcej botów muzycznych niż osób, totalny syf nie polecam x2 Edited April 25, 2020 by Tamaryn Link to post Share on other sites
Nielegalny 0 Posted April 26, 2020 Author Report Share Posted April 26, 2020 17 godzin temu, Tamaryn napisał: nie polecam, po napisaniu do administratora nagle dostałem bana <23:14:11> You were banned permanently from the server by "Nielegalny" (Wyzywanie administratora) na serwerze więcej botów muzycznych niż osób, totalny syf nie polecam x2 HMM napisanie do mnie "Ty je***y pedale,ale bym ci wy*****ł kopa" to nie jest wyzywanie administracji ? zastawów się najpierw co piszesz do osób których nie znasz Link to post Share on other sites
Tamaryn 0 Posted April 26, 2020 Report Share Posted April 26, 2020 37 minut temu, Nielegalny napisał: HMM napisanie do mnie "Ty je***y pedale,ale bym ci wy*****ł kopa" to nie jest wyzywanie administracji ? zastawów się najpierw co piszesz do osób których nie znasz Jakikolwiek dowód, czy tylko napiszesz swoje wymyślone dowody Teamspeak to syf tak samo jak właściciel Link to post Share on other sites
Nielegalny 0 Posted April 26, 2020 Author Report Share Posted April 26, 2020 26 minut temu, Tamaryn napisał: Jakikolwiek dowód, czy tylko napiszesz swoje wymyślone dowody Teamspeak to syf tak samo jak właściciel szkoda nerwów na ciebie typie Link to post Share on other sites
Maniura 15 Posted May 11, 2020 Report Share Posted May 11, 2020 (edited) Teamspeak jak teamspeak nic nowego, botów więcej niż osób Edited May 11, 2020 by Maniura Link to post Share on other sites
Właściciel wredna. 20280 Posted August 11, 2020 Właściciel Report Share Posted August 11, 2020 Cytat Tematy osób, które są nieaktywne od minimum 31 dni, bądź zostały zablokowane zostają przeniesione do działu "archiwum", w celu ponownej reklamy autor tematu zobowiązany jest napisać wiadomość prywatną do moderacji forum. (Administracja: https://tsforum.pl/administracja/) Link to post Share on other sites
Właściciel wredna. 20280 Posted August 11, 2020 Właściciel Report Share Posted August 11, 2020 Link to post Share on other sites
Recommended Posts