Maslana16 9 Posted April 17, 2020 Report Share Posted April 17, 2020 Witam, jest to krótki opis serwera TeamSpeak 3[ Ip: NiceTalk.pl ] Co oferujemy?1. Doświadczona Administracja. Nasza Administracja robi wszystko aby serwer się rozwijał, a użytkownicy czyli się swobodnie!2. Legalna licencja. Korzystamy z legalnego oprogramowania, które pozwala nam na zwiększenie ilości slotów!3. Zabezpieczenie serwera. Posiadamy zabezpieczenia przed DDosami, MassBanem czy też Wyciekami!4. Automatyzacja. Nasz serwer jest w pełni zautomatyzowany. Technicy dołożyli wszelkich starań, aby było wam wygodniej!5. Rywalizacja. Na serwerze są Eventy oraz Top 15 w których, możecie zmierzyć sie z innymi użytkownikami! Mamy nadzieje, że tym krótkim opisem przekonaliśmy was do wejścia na nasz serwer.FanPage: fb.com/NiceTalk.plEmail: [email protected] Ekipa NiceTalk.pl dejwid and Welek01 1 1 Link to post Share on other sites
Jendrek 752 Posted April 17, 2020 Report Share Posted April 17, 2020 Serwer nie powala i nie ma nic takiego co by mogło przyciągnąć osoby, ale mam nadzieję, że ten serwer potrwa dłużej niż inne. Jak na razie Neutral, ale życzę powodzenia! x Link to post Share on other sites
Maslana16 9 Posted April 17, 2020 Author Report Share Posted April 17, 2020 (edited) @Jendrek ten serwer działa już ponad pół roku i jest to jego 3 edycja. Pod koniec miesiąca będą na FanPage do wylosowania myszki, klawiatury, słuchawki itp. Pozatym na pewno mamy lepsze zabezpieczenia niż większość serwerów Ts3 które mają po 200/300 osób. Nad dopracowaniem samych zabezpieczeń spędzilismy 5/6 dni Wiec myślę, że serwer w najbliższym czasie się mocno rozwinie, i proszę nie oceniaj po okładce ;D Edited April 17, 2020 by Maslana16 dejwid and WebX 2 Link to post Share on other sites
.∂ιχχ 102 Posted April 17, 2020 Report Share Posted April 17, 2020 29 minut temu, Maslana16 napisał: @Jendrek ten serwer działa już ponad pół roku i jest to jego 3 edycja. Pod koniec miesiąca będą na FanPage do wylosowania myszki, klawiatury, słuchawki itp. Pozatym na pewno mamy lepsze zabezpieczenia niż większość serwerów Ts3 które mają po 200/300 osób. Nad dopracowaniem samych zabezpieczeń spędzilismy 5/6 dni Wiec myślę, że serwer w najbliższym czasie się mocno rozwinie, i proszę nie oceniaj po okładce ;D A kiedy 4 edycja ? dejwid 1 Link to post Share on other sites
Maslana16 9 Posted April 17, 2020 Author Report Share Posted April 17, 2020 @.∂ιχχ Jeśli coś Ci nie pasuje to nie musisz tego czytać, takie info Link to post Share on other sites
zmechu 78 Posted April 17, 2020 Report Share Posted April 17, 2020 Myślę że po prostu ludzie sugerują Wam nieco pokory Jak widzi się kolejny serwer, który szczyci się że jest profesjonalny, najlepszy, cuda, wianki, ochrona i pełna automatyka - to u większości pojawia się uśmiech powątpiewania. Chwalenie się automatyką już daaawno przestało być jakimkolwiek argumentem. 99,99% publicznych to ma bo to już jest standard. Eventy? Zabezpieczenia? Skąd wiecie że macie dobrą ochronę antyDDOS? Bo ktoś tak powiedział? Sprawdziliście to? I jeden z naszych esportowców był ponoć u Was i w 2 minuty najprostszym sposobem wyciągnął IP Administracji. Tak że z zapewnieniem o zabezpieczeniu przed wyciekami to nie ten tego. Nieco więcej pokory Też sądziłem że mam super zabezpieczenia i super permisje, a okazało się że przegapiłem pewne info Teamspeaka przy jednaj aktualizacji i pojawił się babol który pojawić się nie powinien. A nad permisjami pracujemy nie 6 dni a 3 lata. Ale życzę powodzenia, bo widzę że Wasz TS ma potencjał Jendrek 1 ts.virtual-gaming.eu - nie polecam, 2/10 :-) Link to post Share on other sites
xAgresywny 1855 Posted June 6, 2020 Report Share Posted June 6, 2020 Cytat Tematy osób, które są nieaktywne od minimum 31 dni, bądź zostały zablokowane zostają przeniesione do działu "archiwum", w celu ponownej reklamy autor tematu zobowiązany jest napisać wiadomość prywatną do moderacji forum. (Administracja: https://tsforum.pl/administracja/) TeamSpeak3: XTS3.EU Link to post Share on other sites
Recommended Posts