Mowiamijanusz 5 Posted April 9, 2020 Report Share Posted April 9, 2020 (edited) (*)Rodzaj Pracy:Ikonka serwer minecraft ( Na strone ) (*)Tematyka: Minecraft (*)Wymiary: 650x650 (*)Napis(y): Jakas ikonka lub skin (Napis Neuti.pl - Innowacyjny serwer hardcore) Kolorystyka: Czerwona/pomaranczowa/zielona/Czarna/biala Wynagrodzenie: Serduszko (*)Rodzaj Pracy: Avatar Facebook (*)Tematyka: Minecraft (*)Wymiary: 320x320 (*)Napis(y): N albo Neuti.pl Kolorystyka: Pomaranczowa/zielona/Czerwona/Biala/Czarna Wynagrodzenie: Serduszko Materiały: Nie mam wymagan wielkich;) (*)Rodzaj Pracy: Banner facebook (*)Tematyka: Minecraft (*)Wymiary: 820x312 (*)Napis(y): Neuti.pl - Innowacyjny serwer hardcore Kolorystyka: Czerwona/pomaranczowa/biala/czarna/zielona Wynagrodzenie: Serduszko Materiały: Nie mam wielkich wymagan;) (*)Rodzaj Pracy: Ikona serwer minecraft (*)Tematyka: Minecraft (*)Wymiary: 256x256 (64x64) (*)Napis(y): N lub Neuti.pl (*)Kolorystyka: Pomaranczowa/zielono/biala/Czarna/czerwona Wynagrodzenie: serduszko Edited April 9, 2020 by Mowiamijanusz Link to post Share on other sites
Exit 219 Posted April 11, 2020 Report Share Posted April 11, 2020 Zastosuj się do regulaminu! Na jeden temat przypada jedno zlecenie. Jestem grubym człowiekiem, nie bijcie... plsss Link to post Share on other sites
Exit 219 Posted April 12, 2020 Report Share Posted April 12, 2020 Jestem grubym człowiekiem, nie bijcie... plsss Link to post Share on other sites
Recommended Posts