Iwannabepro 81 Posted March 8, 2020 Report Share Posted March 8, 2020 Rodzaj pracy: Skrypt Opis: Zlecę do napisania lub kupie skrypt na tworzenie kanałów prywatnych Opis działania: Tak j/w - skrypt ma tworzyć kanały prywatne po wejściu na dany kanał z wymaganą rangą oczywiście. Wynagrodzenie: Kwestia do dogadania / negocjacja Dodatkowe materiały: Brak Dodatkowe informacje: Brak IP : DobreWafle.pl & Iwannabepro.com Link to post Share on other sites
Fluezd 1698 Posted March 8, 2020 Report Share Posted March 8, 2020 W jakich granicach oferujesz wynagrodzenie? Czas realizacji? Link to post Share on other sites
Iwannabepro 81 Posted March 8, 2020 Author Report Share Posted March 8, 2020 Myślę, że 20/30/40 zł w zależności od działania. Mam kilka takich skryptów, jeden używam od ponad roku, ale zaczyna się coś psuć i nie mam pojęcia dlaczego (możliwe, że kwestia ustawiania różnych nazw przez użytkowników crashuje ten skrypt - autor próbował kilka razy naprawiać, ale ciągle coś po kilku tygodniach wysypuje, a ja potrzebuje coś stabilnego). IP : DobreWafle.pl & Iwannabepro.com Link to post Share on other sites
GryTrean 1021 Posted March 21, 2020 Report Share Posted March 21, 2020 Aktualne? Wezmę 50zł cześć Link to post Share on other sites
Właściciel wredna. 20280 Posted August 11, 2020 Właściciel Report Share Posted August 11, 2020 Cytat Zlecenie zostaje zamknięte po upływie 14 dni od ostatniego odświeżenia. Jeśli posiada ono wtedy prace spełniające wymogi zlecenia, zostaje przeniesione do działu zleceń zrealizowanych, a w przeciwnym wypadku - zleceń niezrealizowanych. Link to post Share on other sites
Właściciel wredna. 20280 Posted August 11, 2020 Właściciel Report Share Posted August 11, 2020 Link to post Share on other sites
Recommended Posts