Canecorso 565 Posted March 1, 2020 Report Share Posted March 1, 2020 <22:30:51> "LONGTALK INF" pokes you: Za 10 minut nasz serwer TS3 kończy swoją przygodę. Zapraszamy na: ts3server://etalk.pro Chyba im się coś pomyliło. KeNyDi, kingorbit, wright. and 1 other 1 1 2 Quote Link to post Share on other sites
Popular Post eTalk.pro 18 Posted March 1, 2020 Popular Post Report Share Posted March 1, 2020 Pozdrawiamy wredna., ArniPL, KeNyDi and 7 others 1 5 3 1 Quote Link to post Share on other sites
quentiss 103 Posted March 30, 2020 Report Share Posted March 30, 2020 Nie polecam syf teamspeak reklamują się... Quote Link to post Share on other sites
eTalk.pro 18 Posted March 30, 2020 Report Share Posted March 30, 2020 (edited) 6 minut temu, quentiss napisał: Nie polecam syf teamspeak reklamują się... Pozdrawiamy. PSG oczywiście lepsze https://imgur.com/a/RKCGumy Edited March 30, 2020 by eTalk.pro NajsiQ 1 Quote Link to post Share on other sites
quentiss 103 Posted March 30, 2020 Report Share Posted March 30, 2020 (edited) 3 minuty temu, eTalk.pro napisał: Pozdrawiamy. https://imgur.com/a/5FIpWva Boty jak boty dla każdego klanu, polecam zabezpieczyć stronę bo luk macie od ciula Edited March 30, 2020 by quentiss Quote Link to post Share on other sites
eTalk.pro 18 Posted March 30, 2020 Report Share Posted March 30, 2020 (edited) 4 minuty temu, quentiss napisał: Boty jak boty dla każdego klanu, polecam zabezpieczyć stronę bo luk macie od ciula Jakie tam luki widzisz drogi kochany quentiss?https://psgaming.pl/dev/ lepsze oczywiście pół roku pracy nad waszym panelem i efektem jest panel z dwiema funkcjami XD Edited March 30, 2020 by eTalk.pro quentiss 1 Quote Link to post Share on other sites
GryTrean 1021 Posted March 30, 2020 Report Share Posted March 30, 2020 Nie znam, ale wygląda jak typowy syf. Wyreklamujcie się na tym co wy robicie, a nie narzekając na psgaming. Sprawa z reklamą też na minus. quentiss 1 Quote cześć Link to post Share on other sites
eTalk.pro 18 Posted March 30, 2020 Report Share Posted March 30, 2020 11 minut temu, GryTrean napisał: Nie znam, ale wygląda jak typowy syf. Wyreklamujcie się na tym co wy robicie, a nie narzekając na psgaming. Sprawa z reklamą też na minus. Dziękuje za konstruktywną opinie. Pozdrawiamy. KeNyDi and xKugar 2 Quote Link to post Share on other sites
KeNyDi 6 Posted March 30, 2020 Report Share Posted March 30, 2020 2 godziny temu, quentiss napisał: Nie polecam syf teamspeak reklamują się... Szkoda, że twoja opinia nie ukrywając nikogo nie obchodzi xKugar 1 Quote Link to post Share on other sites
MLK. 282 Posted March 30, 2020 Report Share Posted March 30, 2020 48 minut temu, KeNyDi napisał: Szkoda, że twoja opinia nie ukrywając nikogo nie obchodzi Dobrze, że Twoja wypowiedź na ten temat kogoś obchodzi. Co do serwera, jak można zauważyć wyżej niestety nie mogę polecić. Jakieś śmieszne docinki związane z psgaming (beczunia pełna para). W dodatku sama opinia opiera się na reklamowaniu na innych serwerach. NoFeaR and quentiss 2 Quote Link to post Share on other sites
quentiss 103 Posted March 30, 2020 Report Share Posted March 30, 2020 (edited) 54 minuty temu, KeNyDi napisał: Szkoda, że twoja opinia nie ukrywając nikogo nie obchodzi Nie znam ciebie ale po twojej wypowiedzi łatwo stwierdzić, że jesteś administratorem/właścicielem i prawda boli... Ps. Mamy własne boty muzyczne i jakoś żadna gildia czy użytkownik nie narzeka na stałem 165 botów pozdrawiam cieplutko waszego malutkiego tsika Edited March 30, 2020 by quentiss Quote Link to post Share on other sites
xKugar 6 Posted March 30, 2020 Report Share Posted March 30, 2020 @quentiss co do Twoich wypowiedzi, https://imgur.com/a/TtbuPM2 prezentujesz słownictwo na wysokim poziomie KeNyDi 1 Quote Link to post Share on other sites
quentiss 103 Posted March 30, 2020 Report Share Posted March 30, 2020 Teraz, xKugar napisał: @quentiss co do Twoich wypowiedzi, https://imgur.com/a/TtbuPM2 prezentujesz słownictwo na wysokim poziomie Potraktowałem dokłanie tak jak w nas xKugar 1 Quote Link to post Share on other sites
KeNyDi 6 Posted March 30, 2020 Report Share Posted March 30, 2020 1 minutę temu, MLK. napisał: Dobrze, że Twoja wypowiedź na ten temat kogoś obchodzi. Co do serwera, jak można zauważyć wyżej niestety nie mogę polecić. Jakieś śmieszne docinki związane z psgaming (beczunia pełna para). W dodatku sama opinia opiera się na reklamowaniu na innych serwerach. Na temat jego opinii chodziło mi o kontekście, że wiadomo inny administrator o innym teamspeaku nie będzie mówić w superlatywach jak oba serwery nie są zaprzyjaźnione. A jak dobrze wiemy nasz teamspeak (czyt.eTalk.pro) nie jest w najlepszych relacjach z psgamingiem. Więc jego wypowiedź na temat eTalka będzie instant skierowana by nas zhejtować czy oczernić więc c'mon! quentiss 1 Quote Link to post Share on other sites
KeNyDi 6 Posted March 30, 2020 Report Share Posted March 30, 2020 Teraz, quentiss napisał: Potraktowałem dokłanie tak jak w nas Hmmmm, krytykujesz po czym robisz " to samo ". Muszę powiedzieć, że jesteś niesamowitym hipokrytą w takim bądź razie quentiss and xKugar 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Szczot3k 410 Posted March 30, 2020 Report Share Posted March 30, 2020 (edited) Siemaneczko ziemniaczki! Dziękuje, że dajecie mi robotę. Kłóćcie się dalej, ale pamiętajcie o regulaminie bo dawno nie nadawałem warnów //ostrzeżenie do tematu, ogarnijcie się i nie zachowujcie się EDIT:jak dzieci Edited March 30, 2020 by Szczot3k askod, NoFeaR and Mentis 1 1 1 Quote NIE UDZIELAM POMOCY NA PW. Link to post Share on other sites
KnopperSs 14 Posted March 30, 2020 Report Share Posted March 30, 2020 1 minutę temu, Szczot3k napisał: Siemaneczko ziemniaczki! Dziękuje, że dajecie mi robotę. Kłóćcie się dalej, ale pamiętajcie o regulaminie bo dawno nie nadawałem warnów //ostrzeżenie do tematu, ogarnijcie się i nie zachowujcie się dzieci Coś nie tak? Po to są Opinie Quote Link to post Share on other sites
Szczot3k 410 Posted March 30, 2020 Report Share Posted March 30, 2020 (edited) Opinia opinią, - pisanie offtopic'ów oraz double postów to już coś innego. Więcej nie piszę, obserwuje temat i wrzucam ostrzeżenia zgodnie z wykroczeniami. Edited March 30, 2020 by Szczot3k dr., int. KeNyDi and Exit 1 1 Quote NIE UDZIELAM POMOCY NA PW. Link to post Share on other sites
KnopperSs 14 Posted March 30, 2020 Report Share Posted March 30, 2020 2 godziny temu, Szczot3k napisał: Opinia opinią, - pisanie offtopic'ów, oraz double postów to już coś innego. Więcej nie piszę, obserwuje temat i wrzucam ostrzeżenia zgodnie z wykroczeniami. Powinieneś byś wdzięczny za aktywność na forum + 5 osób Angel, xKugar, NoFeaR and 2 others 4 1 Quote Link to post Share on other sites
BloszeK 1301 Posted March 30, 2020 Report Share Posted March 30, 2020 2 godziny temu, KnopperSs napisał: Powinieneś byś wdzięczny za aktywność na forum + 5 osób XD! Jakiś noname na forum myśli, że jak się pokłóci w opinii to osoby dojdą. Ciekawe kiedy nastąpi ten czas jak od ciebie będą znikać osoby, ze względu na osoby które będą się reklamować. Więc taki baranek w ścianę do zajebania powinien pomóc. NoFeaR and wredna. 2 Quote GamingTS3.eu Link to post Share on other sites
xKugar 6 Posted March 30, 2020 Report Share Posted March 30, 2020 (edited) 1 godzinę temu, BloszeK napisał: XD! Jakiś noname na forum myśli, że jak się pokłóci w opinii to osoby dojdą. Ciekawe kiedy nastąpi ten czas jak od ciebie będą znikać osoby, ze względu na osoby które będą się reklamować. Więc taki baranek w ścianę do zajebania powinien pomóc. Chyba nie zrozumiałeś byczku! Już wyjaśniam. Chodzi o to, że przez owe opinie doszło 5 osób od nas na forum. Trochę kultury, bo lecą warny w naszą stronę za off topy oraz wyzwiska, a widzę iż sam nie jesteś na jakimś bardzo wysokim poziomie, przynajmniej jeżeli chodzi o słownictwo Pozdrawiamy! Edited March 30, 2020 by xKugar NoFeaR 1 Quote Link to post Share on other sites
BloszeK 1301 Posted March 30, 2020 Report Share Posted March 30, 2020 11 minut temu, xKugar napisał: Chyba nie zrozumiałeś byczku! Już wyjaśniam. Chodzi o to, że przez owe opinie doszło 5 osób od nas na forum. Trochę kultury, bo lecą warny w naszą stronę za off topy oraz wyzwiska, a widzę iż sam nie jesteś na jakimś bardzo wysokim poziomie, przynajmniej jeżeli chodzi o słownictwo Pozdrawiamy! Widzisz, po jednym wyrazie? No to ci powiem, nieźle. Ale czy ktoś wam każe wyzywać innych? I co z tych pięciu osób jak, chwila i za te 5 będzie 10 więc, nic nowego. Co ma kultura do warnów za offtop? Pozdrowił bym ale wole napisać, żebyś też baranka w ścianę za*****ł. Quote GamingTS3.eu Link to post Share on other sites
Właściciel wredna. 20280 Posted March 30, 2020 Właściciel Report Share Posted March 30, 2020 Nasze forum nie jest "zdechłe". Każde forum w internecie aktualnie osiąga do 30/50 osób online. Przykładem jest największe forum, które niegdyś miało po tysiące ludzi, a teraz ma do 30-50 zalogowanych (nie mówią o tysiącach gości), a zaangażowanych może do 15/20. Nasze forum ma się nieźle, mogłabym tu dać przykład zdechłego forum, które w godzinach szczytu ma po 5 osób w tym 4 z administracji, ale się powstrzymam. Mieć po 5-6 współprac aplikacji, które robią "furorę" w świecie ts i mieć po 5 osób, a mieć jedną współpracę i mieć po 10-30, cóż. Nie uważam żeby moje forum jakkolwiek było zdechłe. BloszeK, askod and Kretez. 1 2 Quote Link to post Share on other sites
TheGc 0 Posted March 30, 2020 Report Share Posted March 30, 2020 x Quote Link to post Share on other sites
xKugar 6 Posted March 30, 2020 Report Share Posted March 30, 2020 (edited) 31 minut temu, BloszeK napisał: Widzisz, po jednym wyrazie? No to ci powiem, nieźle. Ale czy ktoś wam każe wyzywać innych? I co z tych pięciu osób jak, chwila i za te 5 będzie 10 więc, nic nowego. Co ma kultura do warnów za offtop? Pozdrowił bym ale wole napisać, żebyś też baranka w ścianę za*****ł. Nie wiem gdzie Ty tutaj widzisz wyzwiska skierowane z naszej strony do jakiegokolwiek użytkownika? Czy ja nie widzę czegoś, możesz wskazać? Co do użytkowników forum nie musisz ciągnąć tematu, ponieważ już wyjaśniłem Ci o co chodziło koledze. Następnie warny za offtop do kultury nie mają dosłownie nic, jedyne co je łączy to Twoje zachowanie, czyli odbieganie od tematu "OPINIA", razem z Twoim zaawansowanym słownictwem! Jeżeli masz jakiś problem bezpośrednio z naszym serwerem to zapraszamy serdecznie do nas, bo widzę iż się nie dogadamy na płaszczyźnie forum. #freeKeNyDi Edited March 31, 2020 by xKugar eTalk.pro and TheGc 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts