Skocz do zawartości


Hej! Zauważyliśmy, że korzystasz z "adblocka".
Chcesz pozbyć się komunikatu? Wystarczy wyłączyć wtyczkę!
Jeśli chcesz swobodnie poruszać się po forum bez reklam możesz zakupić rangę "Premium".
Więcej informacji!
white

[Rozwiązany] ts3_client.exe odniesienie zostało zwrócone z serwera

Rekomendowane odpowiedzi

white

Przy probie włączania ts3 wyskakuje błąd załączony na obrazku, próbowałem reinstalować ,pobierać na oby dwie wersje bitowe (32,64) nic nie działa przed formatem komputera wszystko działało.

Help 😕

Przechwytywanie.PNG

  • Lubię to! 1
Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
WebX

Spróbuj wyłączyć kontroler użytkownika (UAC).

 

Edytowane przez WebX
Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
white

@WebX 
Nie działa dalej to samo wyskakuje, próbuje 2 raz z wyłączaniem UAC.

Edytowane przez white
Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
WebX

Spróbuj zainstalować starszą wersję TeamSpeaka, zrestartować komputer.

Jakiego masz Windowsa?

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
xAgresywny

 

1559237401_Problemrozwizany.png.8401cdb08ee760f7b023499298846191.png

Cytat

Jeśli temat będzie nie aktywny od 7 dni zostanie on zamknięty.

 

TeamSpeak3: XTS3.EU

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.


×

Powiadomienie o plikach cookie