Angel 195 Posted February 2, 2020 Report Share Posted February 2, 2020 (edited) Serwer Jutuby.Net powstał 29 kwietnia 2018 r. lecz miał, że tak powiem chwilowy przestój... Teraz przyszedł ten czas kiedy zabrałem się na poważnie za ten projekt. Serwer został stworzony z myślą o użytkownikach. Dlatego zrezygnowaliśmy ze zbędnych informacji typu ping na kanale, packetLoss itp.. No bo po co to komu? Zostawiliśmy kilka informacji oraz topek - Jak narazie posiadamy 256 slotów - 100% Autorskich botów, w tym panel internetowy z różnymi funkcjami (możesz sam/a sprawdzić ) - Kanały premium już od 15 osób - Kanały klanowe już od 7 osób - Kanały w strefie youtube od 1k sub. - Co więcej nasz bot np. po nadaniu rangi przenosi użytkownika na jego ostatni kanał a nie wykopuje na poczekalnie! - Automatyczne tworzenie kanałów premium oraz klanowych, a co za tym idzie nie trzeba długo czekać - Boty muzyczne (tak o tym też napiszę) - Centrum pomocy czynne w zależności od obecności administratorów A tu taki mały trailer No nic nie ma co więcej się rozpisywać teraz tylko pozostało wejść na serwer IP: Jutuby.Net Edited March 24, 2020 by askod Zmiana ilości slotów Stalker 1 Link to post Share on other sites
xAgresywny 1855 Posted March 15, 2020 Report Share Posted March 15, 2020 Otwieram na prośbę autora @Angel Angel 1 TeamSpeak3: XTS3.EU Link to post Share on other sites
Angel 195 Posted March 16, 2020 Author Report Share Posted March 16, 2020 Informacja: Wczoraj osiągnęliśmy limit użytkowników na serwerze 128/128. Zachęcam również do obserwacji fanpage serwera,ponieważ mamy ze @Stalker ciekawe pomysł, którego nie było jeszcze nigdzie. Zacząłem go(fanpage) ożywiać, wlatują tam kodziki na Vipa i nie tylko. Pozdrawiam:) Patryk. 1 Link to post Share on other sites
Guest deyxq Posted March 16, 2020 Report Share Posted March 16, 2020 Mimo tego iż w dawnym czasie, miałem leciutkie zatargi z samym Stalkerem, serwer mogę polecić, chłopaki wiedzą co robią, w dużym stopniu wyróżniają się na czele pozostałych serwerów. Link to post Share on other sites
Angel 195 Posted March 22, 2020 Author Report Share Posted March 22, 2020 Informacja: Rekrutacja na administratora została otwarta - zachęcamy do składania podań przez nasz panel: https://jutuby.net/dash/server/recruitment Link to post Share on other sites
Angel 195 Posted March 24, 2020 Author Report Share Posted March 24, 2020 Informacja: Liczba slotów została zwiększona na 256, ze względu na osiągnięty limit użytkowników! @xAgresywny @askod lub ktokolwiek kto może edytować temat... zmienilibyście z - Jak narazie posiadamy 128 slotów na: - Posiadamy 256 slotów askod 1 Link to post Share on other sites
Jendrek 752 Posted April 26, 2020 Report Share Posted April 26, 2020 Przenoszę do archiwum, autor zbanowany. x Link to post Share on other sites
Jendrek 752 Posted April 26, 2020 Report Share Posted April 26, 2020 x Link to post Share on other sites
xAgresywny 1855 Posted September 16, 2020 Report Share Posted September 16, 2020 Przywracam na prośbę autora @Angel Angel 1 TeamSpeak3: XTS3.EU Link to post Share on other sites
Angel 195 Posted September 24, 2020 Author Report Share Posted September 24, 2020 Stalker 1 Link to post Share on other sites
MrJenzo 7 Posted September 27, 2020 Report Share Posted September 27, 2020 (edited) Skoro sam @Stalker napisał opinie o naszym tsie to chciałem też sie rozpisać na temat twojego ts'a ":) Teamspeak jak sam teamspeak powiedzmy ze połowa z nich jestes taka sama Ukłąd kanałowy nie jest zły wrecz nawet spoko Kilka rzeczy mnie dobiło administracja ktora pomagała czyli pan ROOT wbił chyba *Najebany* na CP pomagając mi i powiedział smiesznym głosem ze nie wie kiedy bedzie własciciel i poszedł w pizdu. wieć no troche ogarnijcie waszą ekipę ktora tam prowadzi. Edited September 27, 2020 by MrJenzo Link to post Share on other sites
codem 24 Posted September 27, 2020 Report Share Posted September 27, 2020 (edited) 46 minut temu, MrJenzo napisał: Skoro sam @Stalker napisał opinie o naszym tsie to chciałem też sie rozpisać na temat twojego ts'a ":) Teamspeak jak sam teamspeak powiedzmy ze połowa z nich jestes taka sama Ukłąd kanałowy nie jest zły wrecz nawet spoko Kilka rzeczy mnie dobiło administracja ktora pomagała czyli pan ROOT wbił chyba *Najebany* na CP pomagając mi i powiedział smiesznym głosem ze nie wie kiedy bedzie własciciel i poszedł w pizdu. wieć no troche ogarnijcie waszą ekipę ktora tam prowadzi. Poprosiłbym o dowody, że takie coś miało miejsce, administracja jest na tyle ogarnięta, że nawet w stanie "nietrzeźwym" napisała by do mnie bądź stalkera na pw. Dodając, że ROOT'a mamy jednego, który nawet przez kilka dni nie wchodził na centrum pomocy Edited September 27, 2020 by codem MrJenzo and Stalker 1 1 Link to post Share on other sites
Stalker 121 Posted September 29, 2020 Report Share Posted September 29, 2020 Zgadniecie co to za niespodzianka? + ruszyła produkcja logo 3d xD Angel and Patryk. 2 Link to post Share on other sites
Stalker 121 Posted October 9, 2020 Report Share Posted October 9, 2020 (edited) Uwagaaaa!!! Wjechało właśnie kolorowe logo naszego serwera w 3D Teraz można powiedzieć, że się wyróżniamy na tle innych serwerów w 100% Edited October 9, 2020 by Stalker Patryk. 1 Link to post Share on other sites
codem 24 Posted November 1, 2020 Report Share Posted November 1, 2020 Wesoły duszek jutubów zrobił unban all więc zapraszamy (To nie byłem ja w przebraniu) Link to post Share on other sites
Właściciel wredna. 20280 Posted November 1, 2020 Właściciel Report Share Posted November 1, 2020 2 godziny temu, codem napisał: Wesoły duszek jutubów zrobił unban all więc zapraszamy (To nie byłem ja w przebraniu) Przebrałeś, przyznaj się! codem 1 Link to post Share on other sites
codem 24 Posted November 3, 2020 Report Share Posted November 3, 2020 W dniu 1.11.2020 o 21:58, wredna. napisał: Przebrałeś, przyznaj się! Nieprawda wredna. 1 Link to post Share on other sites
Angel 195 Posted November 4, 2020 Author Report Share Posted November 4, 2020 @codem @wredna. wredna. and codem 2 Link to post Share on other sites
Recommended Posts