Jump to content


Hej! Zauważyliśmy, że korzystasz z "adblocka".
Chcesz pozbyć się komunikatu? Wystarczy wyłączyć wtyczkę!
Jeśli chcesz swobodnie poruszać się po forum bez reklam możesz zakupić rangę "Premium".
Więcej informacji!
Existing user? Sign In

Sign In



Or sign in with one of these services

Sign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[Rozwiązany] Problem z wyciszaniem dźwięków


Husky
 Share

Recommended Posts

Witam. Ostatnio kupiłem sobie słuchawki bezprzewodowe i zaczęły się problemy z ts'em, mianowicie, gdy wchodzę na dany serwer wycisza mi kompletnie wszystko, grę, youtube a nawet dzwięki systemowe. Próbowałem opcji z sound boosterem i volume control - nic nie pomaga. Dodam, że gdy podpinam słuchawki przewodowe to wszystko śmiga elegancko. Nie wiem już co robić, proszę o pomoc.

Link to post
Share on other sites

tak kminie, te sluchawki maja jakis bogaty sterownik w ktorym mozesz ustawiac jakies pierdoły? moze jest kwestia tego, ze system/sterownik wykrywa tsa jako komunikator, podczas pracy ktorego wyciszane sa inne dzwieki? ciezko powiedziec w sumie co moze byc problemem, chyba ze ktos sie juz spotkal z czyms takim 

Link to post
Share on other sites

Co pokazuje:
Win + R -> control mmsys.cpl sounds > Komunikacja (ostatnia zakładka)?

W dniu 1.02.2020 o 14:23, Husky napisał:

volume control

Nie do końca wiem, czy tego nie próbowałeś, nie rozumiem tej cześci wypowiedzi. 

NIE UDZIELAM POMOCY NA PW.

Link to post
Share on other sites

Zmieniłem na każde dostępne ustawienie i dalej nic 😕

Edit: Nawet już nie słyszę ts'a gdzie wczoraj wszystko było dobrze. Chyba poproszę o zamknięcie tematu bo już nie wiem co może pomóc.

Edited by Husky
Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information