NajsiQ 455 Posted January 26, 2020 Report Share Posted January 26, 2020 (edited) Opis propozycji: Do zleceń graficznych dodałbym termin do kiedy ma być wykonane zlecenia i aby osoba, która coś zamawia napisała decyzję w poście czy wybrała, którąś z prac Dlaczego powinna zostać wprowadzona: Bo niektórzy użytkownicy nie podają decyzji w zleceniach płatnych, a mimo wszystko używają grafik na swoich serwerach W jakim miejscu powinna się znajdować: Dział: Zlecenia Graficzne Jak powinna wyglądać: Dodatkowy punkt do wzoru: Termin wykonania zlecenia Edited January 28, 2020 by NajsiQ Exit, kingorbit, wredna. and 1 other 4 Grafik Komputerowy || Mail: [email protected] || WWW: NajsiQ.PL Link to post Share on other sites
Exit 219 Posted January 26, 2020 Report Share Posted January 26, 2020 Przydałoby się. Na TAK Jestem grubym człowiekiem, nie bijcie... plsss Link to post Share on other sites
NoFeaR 220 Posted January 28, 2020 Report Share Posted January 28, 2020 (edited) Zastosuj się do wzoru który musi być stosowany w tym dziale - masz 24 godziny. @NajsiQ Zrobione. Edited January 28, 2020 by NoFeaR Link to post Share on other sites
askod 217 Posted January 28, 2020 Report Share Posted January 28, 2020 Jestem jak najbardziej na TAK Link to post Share on other sites
Everstay 1008 Posted March 10, 2020 Report Share Posted March 10, 2020 W dniu 26.01.2020 o 10:24, NajsiQ napisał: Opis propozycji: Do zleceń graficznych dodałbym termin do kiedy ma być wykonane zlecenia i aby osoba, która coś zamawia napisała decyzję w poście czy wybrała, którąś z prac Dlaczego powinna zostać wprowadzona: Bo niektórzy użytkownicy nie podają decyzji w zleceniach płatnych, a mimo wszystko używają grafik na swoich serwerach W jakim miejscu powinna się znajdować: Dział: Zlecenia Graficzne Jak powinna wyglądać: Dodatkowy punkt do wzoru: Termin wykonania zlecenia "a mimo wszystko używają grafik na swoich serwerach" Dlatego daje się znaki wodne. Jeśli nadal typ używa pracy ze znakami wodnymi, to jest idiotą xd. Na moje useless propozycja. Jeśli zlecenie jest płatne a ktoś Ci nie płaci a Ty mu wysyłasz grafike bez znaku, to coś ewidentnie źle robisz. GryTrean 1 𝐼𝓃 𝒸𝒶𝓇𝓃𝒶𝑔𝑒, 𝐼 𝒷𝓁𝑜𝑜𝓂, 𝓁𝒾𝓀𝑒 𝒶 𝒻𝓁𝑜𝓌𝑒𝓇 𝒾𝓃 𝓉𝒽𝑒 𝒹𝒶𝓌𝓃 ~ 𝒥𝐻𝐼𝒩 Link to post Share on other sites
Właściciel wredna. 20099 Posted August 11, 2020 Właściciel Report Share Posted August 11, 2020 Link to post Share on other sites
Recommended Posts