Skocz do zawartości


Hej! Zauważyliśmy, że korzystasz z "adblocka".
Chcesz pozbyć się komunikatu? Wystarczy wyłączyć wtyczkę!
Jeśli chcesz swobodnie poruszać się po forum bez reklam możesz zakupić rangę "Premium".
Więcej informacji!
__xkamex__

[Rozwiązany] Problem z instalacją klienta ts3

Rekomendowane odpowiedzi

__xkamex__

mam problem długo bezproblemowo użytałem programu teamspeak3 (ts3) wyskakuje mi bład wyszukiwałem poradników czytałem otym na forach wszędzie piszą to samo nic mi nie pomaga proszę o szybką odpowiedz 

pulpit.png

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
кℓαкiєя

Wczoraj było to seyny raz na tym forum

Zapoznaj sie z tym co napisał @Dave


Wszelkie pytania, pv.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
__xkamex__

dzięki zobacze za szybką aktywnośc daje ci pkt reputacji

 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
кℓαкiєя

1. Przykro mi ale dostajesz ostrzeżenie słowne za spam

2. Tu masz link: http://dl.4players.de/ts/releases/

3. Probierz tego ts i powinno działać. 

4. Pamietaj by pobrać najnowszą wersję.

5. Powinno działać. 


Wszelkie pytania, pv.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
__xkamex__

nadal mam ten problem żadna wersja nie działa

 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
кℓαкiєя

Spróbuj odinstalować WSZYSTKO co do tej pory zainstalowałeś oraz ręcznie usuń pliki ts3

Ponownie spróbuj zainstalować z tego linku co podałem. 


Wszelkie pytania, pv.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
кℓαкiєя

 

1384745726_Problemrozwizany.png.1fe4b7bf58e36dbc40b38427c0c2e871.png

 

Edytowane przez Pellyq

Wszelkie pytania, pv.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.


×

Powiadomienie o plikach cookie