Skocz do zawartości


Hej! Zauważyliśmy, że korzystasz z "adblocka".
Chcesz pozbyć się komunikatu? Wystarczy wyłączyć wtyczkę!
Jeśli chcesz swobodnie poruszać się po forum bez reklam możesz zakupić rangę "Premium".
Więcej informacji!
TheSebaPL

Pomoc z xbot

Rekomendowane odpowiedzi

TheSebaPL

Witam, mam takie pytanie czy xBot ma limit restartowania ponieważ gdy go chyba zbyt wiele zrestartuje to mi piszę 

 

Uruchomiles program starter.sh
Wybrales: restart
No screen session found.
No screen session found.
XBot  został zrestartowany pomyślnie!
 

 

I nie wiem dlaczego to tak 

 

 

Link: https://pastebin.com/qyn7hJny

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Fluezd

Nie ma żadnego limitu, ale po co restartować coś, co nawet nie jest włączone? Komunikat " No screen session found. " oznacza, że taki screen nie był włączony, więc skrypt nie miał jak go wyłączyć.

 

11 minut temu, TheSebaPL napisał:

Mam na lvlup.pro system Debian 7 Ubunt 16.4

To w końcu Debian czy Ubuntu - zdecyduj się.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
TheSebaPL
1 minutę temu, Fluezd napisał:

Nie ma żadnego limitu, ale po co restartować coś, co nawet nie jest włączone? Komunikat " No screen session found. " oznacza, że taki screen nie był włączony, więc skrypt nie miał jak go wyłączyć.

 

To w końcu Debian czy Ubuntu - zdecyduj się.

Konfiguracja sieci

Debian 7/Ubuntu 14.04

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Gość Angel.

Wszedł Ci ten bot chociaż na serwer?

02-08-2018 19:20:43  [SYSTEM] Bot nie mógł nawiązać połączenia z serwerem!

 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Szczot3k

Wykonaj polecenia - "uname -a" oraz "lsb_release -a"


NIE UDZIELAM POMOCY NA PW.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
TheSebaPL

[email protected]:/home/bot# uname -a
Linux vps6394 4.4.0-130-generic #156-Ubuntu SMP Thu Jun 14 08:53:28 UTC 2018 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux
[email protected]:/home/bot# sb_release -a
No command 'sb_release' found, did you mean:
 Command 'lsb_release' from package 'lsb-release' (main)
sb_release: command not found
[email protected]:/home/bot#
 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
TheSebaPL
15 godzin temu, Angel. napisał:

Wszedł Ci ten bot chociaż na serwer?

02-08-2018 19:20:43  [SYSTEM] Bot nie mógł nawiązać połączenia z serwerem!

 

Tak lecz potem przestał działać 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Szczot3k
Akcja moderacyjna:
~ Temat został rozwiązany oraz zamknięty na prośbę autora (raport, wiadomość prywatna lub post informujący o prośbie zamknięcia wątku)
Wiadomość wygenerowana automatycznie.

NIE UDZIELAM POMOCY NA PW.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.


×

Powiadomienie o plikach cookie