Luxi 14 Posted January 28, 2018 Report Share Posted January 28, 2018 (edited) Witam zrobiłem na swojego nowego ts nowy banner "interaktywny" chciałbym usłyszeć waszą opinie Edited February 2, 2020 by kingorbit KubsoN, кℓαкiєя, wredna. and 2 others 5 Quote Link to post Share on other sites
Konkol 1801 Posted January 28, 2018 Report Share Posted January 28, 2018 (edited) hmm coś mi to przypomina... Widzę że nawet ciężko zrobić inne wymiary co do pixela to samo Nie pozdrawiam serdecznie. Edited January 28, 2018 by Konkol Quote Link to post Share on other sites
exotic 86 Posted January 28, 2018 Report Share Posted January 28, 2018 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Lekkie kopiowanie, LEKKIE Quote Link to post Share on other sites
Pantoflarz 872 Posted January 28, 2018 Report Share Posted January 28, 2018 Wszedłem sobie, zobaczyć banner, serwer. Nie zdążyłem nic zrobić, ktoś mnie przesunął i niespodziankę dostałem - <12:38:56> You were banned permanently from the server by "Đoƞ Grɑƞde Corleoƞe ッ" (:)) <12:38:56> Disconnected from server bardzo fajny poziom. `Kuba and Konkol 2 Quote Link to post Share on other sites
Luxi 14 Posted January 28, 2018 Author Report Share Posted January 28, 2018 32 minuty temu, Konkol napisał: hmm coś mi to przypomina... Widzę że nawet ciężko zrobić inne wymiary co do pixela to samo Nie pozdrawiam serdecznie. mówisz do mnie ze to jest plagiat dam ci od razu z wikipedi zebys wiedział"pojęcie z zakresu prawa autorskiego oznaczające skopiowanie cudzego utworu wraz z przypisaniem sobie prawa do autorstwa poprzez ukrycie pochodzenia splagiatowanego utworu" Quote Link to post Share on other sites
Hajpik 2 Posted January 28, 2018 Report Share Posted January 28, 2018 My weszliśmy na wasz serwer i zamiast wyjaśnić sprawę jak normalni ludzie po sekundzie było takie coś - <13:45:10> You are banned permanently. Reason: "Działanie na szkode serwera." Ty dostawałeś poke i chcieliśmy pogadać, nie odezwałeś się, dostałeś bana, zachowujecie sie jak 10 latki mając 16 lat, spinacie się i myślicie, że macie rację, kiedy tak na prawdę nie macie żadnej racji. Quote Link to post Share on other sites
Luxi 14 Posted January 28, 2018 Author Report Share Posted January 28, 2018 35 minut temu, Konkol napisał: hmm coś mi to przypomina... Widzę że nawet ciężko zrobić inne wymiary co do pixela to samo Nie pozdrawiam serdecznie. кℓαкiєя 1 Quote Link to post Share on other sites
Konkol 1801 Posted January 28, 2018 Report Share Posted January 28, 2018 4 minuty temu, Hajpik napisał: My weszliśmy na wasz serwer i zamiast wyjaśnić sprawę jak normalni ludzie po sekundzie było takie coś - <13:45:10> You are banned permanently. Reason: "Działanie na szkode serwera." Ty dostawałeś poke i chcieliśmy pogadać, nie odezwałeś się, dostałeś bana, zachowujecie sie jak 10 latki mając 16 lat, spinacie się i myślicie, że macie rację, kiedy tak na prawdę nie macie żadnej racji. Ale ja już sobie wszystko wyjaśniłem nie potrzebowałem zebrania całej administracji waszego serwera wystarczyło mi to że właściciel stwierdził że to nie plagiat zobaczymy co na to powie policja `Kuba 1 Quote Link to post Share on other sites
Hajpik 2 Posted January 28, 2018 Report Share Posted January 28, 2018 Na jak niskim poziomie jest twoje iq, że myślisz o policji, która ciebie prędzej wyśmieje? Idź sobie posiedź 8 latku na tym swoim teamspeaczku o cs'ie tzw. "martwej grze", która została zabita przez takich homunculusów jak ty, którzy mają więcej niż jeden chromosom. Nie znasz pojęć, a szczególnie plagiatu, jesteś jedną z takich jednostek, którym jak coś powiesz to one dalej nie rozumieją dlatego od takich ludzi trzyma się jak najbardziej z daleka, żeby zauważyli, że robią coś nie tak, ale niestety znalazłeś sobie innych przydupasów i w grupie tego nie dostrzeżecie, niestety jedynym ratunkiem jest kontakt z twoim rodzicem i załatwienie sprawy z psychiatrą, jeśli chcesz iść na policję to również z osobą dorosłą, szczególnie, że prowadzisz działalność nie mając ukończone 18 lat, więc życzę tobie powodzenia w składaniu zeznań typu "to jest plagiat bo to jest podobne do mojego". Mam szczerą nadzieję, że weźmiesz do siebie moje słowa, ponieważ mogą wpłynąć one na + w twoim życiu bardziej niż możesz myśleć, szczególnie, że pisałeś jednemu z nas, że masz 17 lat zaraz 18, więc moje słowa nawet nie powinny być potrzebne, ale no niestety na świecie są takie debile, które potrzebują pomocy, ale tego nie dostrzegają. KubsoN and Luxi 2 Quote Link to post Share on other sites
Everstay 1012 Posted January 30, 2018 Report Share Posted January 30, 2018 Zaraz będzie, że konkol zrobił kółko i przyczepi się, że ktoś w swojej pracy też ma kółko, polecą papiery do sądu, że plagiat. W sumie trochę śmieszne, 80% opinii Konkola czy to tu, czy w internecie jest negatywnych. Praca ładna, są miejsca na poprawki, aczkolwiek jest poziom KubsoN and кℓαкiєя 2 Quote 𝐼𝓃 𝒸𝒶𝓇𝓃𝒶𝑔𝑒, 𝐼 𝒷𝓁𝑜𝑜𝓂, 𝓁𝒾𝓀𝑒 𝒶 𝒻𝓁𝑜𝓌𝑒𝓇 𝒾𝓃 𝓉𝒽𝑒 𝒹𝒶𝓌𝓃 ~ 𝒥𝐻𝐼𝒩 Link to post Share on other sites
NieFart 1 Posted January 30, 2018 Report Share Posted January 30, 2018 Mi się podoba Quote Link to post Share on other sites
`.Łukasz. 457 Posted January 31, 2018 Report Share Posted January 31, 2018 Tło fajne, te boczne kółka zepsuły to coś.. Quote Link to post Share on other sites
serdecznie_pozdrawiam 2 Posted April 18, 2018 Report Share Posted April 18, 2018 Ejjjj genialne Quote Link to post Share on other sites
Cooqi 56 Posted April 19, 2018 Report Share Posted April 19, 2018 No skopiowane chyba, ale niezłe Quote Link to post Share on other sites
kubsonwariat 0 Posted April 19, 2018 Report Share Posted April 19, 2018 Praca ładna, są miejsca na poprawki, aczkolwiek jest poziom Quote Link to post Share on other sites
waxe 0 Posted February 11 Report Share Posted February 11 elinize sağlık çok teşekkürler Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts